Alpski kvintet Slovenian German Facebook Email
 BIOGRAFIJA
 ZASEDBA
 GLASBA
 NASTOPI
 FOTOGALERIJA
 NOVICE
 MEDIJI
  STATISTIKA  
   
  Obiskovalec št.:  
  19625123  
   
  Danes smo:  
  29.5.2020, 5:52:3;  
 
 
 
[31.12.2016]
 

KONCERT V SPOMIN NA JOŽETA ANTONIČA

Nekaj več kot leto dni je minilo, odkar se je poslovil naš dragi prijatelj Jože Antonič.
Jože je bil naš glasbeni prijatelj, komponist, kitarist, dolgoletni vodja in ustanovni član Alpskega kvinteta. Ustvaril in soustvaril je veliko lepih melodij kot so Na Brezjah že zvon zvoni, Kapelica pod Triglavom, Ave Marija zvoni, Ples v Gorjah, ...
Bil je zelo preprost in razgledan človek, ki je vedno našel čas za sočloveka in bil pripravljen pomagati. Bil je dober organizator in prijatelj, ki je s svojim humorjem vedno znal nasmejati. Bil je priljubljen med ljudmi in bil je človek z velikim srcem!

V spomin na našega velikega prijatelja, vas vljudno vabimo na koncert, 8.1.2017 ob 16. uri v Festivalno dvorano na Bledu.

Poleg Alpskega kvinteta nastopa tudi Miha Dovžan z Joži Kališnik ter ansambel Encijan (Siniša Čeh, Branko Novak, Matjaž Slivnik, Joži Kališnik) s katerim je Jože Antonič večkrat priložnostno nastopil doma in na tujem. Moderator dogodka bo Vinko Šimek.

Jože je bil vesel človek, zato anekdot ne bo manjkalo. Na koncertu pa bodo spomine na Jožeta obujali tudi bivši člani Alpskega kvinteta, njegovi prijatelji, vaščani...

Vljudno vabljeni!

koncert Antonic slo

 
  FolkX Melodie TV Freunde Oberkrainer YouTube Alpski kvintet kanal  
 
KONTAKT
Janez PER
Slovenska cesta 3
SLO - 1234 Mengeš

TELEFON/GSM:
+ 386 41 707 530
+ 386 172 371 68

E-POŠTA:
info@alpski-kvintet.com

 
BIOGRAFIJA
Svojo pot je Alpski kvintet pričel leta 1966 v Kranju, kjer je prvič javno nastopil. Nedolgo zatem, je dobil tudi prvo ponudbo iz tujine, iz Alzacije v Franciji.

Prvo "malo" ploščo so izdali leta 1967 - na njej so bile štiri skladbe, avtorja teh pa sta bila Jože Šmid in Ivan Prešeren.
[Preberi celotno biografijo]
 
ZASEDBA
IMG 4318
[Podrobneje o članih zasedbe]